written by
Bart Grol

Ik ben MKB-er, is mobiel bestellen ook wat voor mij?

Bestellen 1 min , May 18, 2021

Ja, zeker is mobiel bestellen wat voor jou zouden we willen zeggen.

Ga maar na. Je bent de hele dag bezig met… Ja, met wat niet eigenlijk? Klanten helpen, vragen van personeel beantwoorden, je financiële administratie (helpen) bijwerken, voorraadbeheer, nadenken over de plannen voor volgend jaar (dat zit altijd in je hoofd overigens). En ga zo maar door.

Kortom, jij -en je mensen- hebben het hartstikke druk! En het laatste dat je wil is wanneer een product dat je nù nodig hebt, niet op voorraad is. Dat je misgrijpt op het moment dat je een klant wil helpen. En dat komt regelmatig voor is onze ervaring. Je mensen pakken snel even een product uit de voorraad zonder dat te melden. Of willen dat wel melden maar hebben geen idee aan wie of hoe. En dan verlies je snel het overzicht.

Bestellen met een simpele app

Bestellen met je mobiele telefoon
Bestellen met je mobiel

Misgrijpen is met BarTrack verleden tijd. BarTrack is een App die je op je telefoon download, een barcode mee scant en het betreffende product vervolgens direct bij de groothandel bestelt. Scan, klik, klaar! En nog helemaal gratis ook.

En weet je wat nog mooier is? Met meerdere mensen tegelijk bestellen kan ook! Alle gescande producten gaan dan naar een centrale persoon die vervolgens de bestelling doet. En natuurlijk zitten er nog andere handige functies in de app. Zoals het printen van barcodes. Wel zo handig als je de ladenkast of magazijnstelling van de juiste barcodes wil voorzien. Zo ben je de volgende keer nòg sneller klaar met bestellen.

Bestellen met je mobiele telefoon is voor veel mkb-ers sneller, eenvoudiger èn goedkoper. Want het gebruik van de app is helemaal gratis. Zo bestel je altijd de juiste artikelen en grijp je nooit meer mis. Weer een zorg minder voor jou. En dat telt.

barcodescannen